syr



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

220-250g hermelín ,2lyžice petrž.vnaťe ,2pl parmezánu,1/3hrnčeka sušené(,na drobnučké kusky )mleté,paradajky,k ním 1lyžicu oleja,2-3 stručiky cesnaku,1čl bazalka

POSTUP PŘÍPRAVY

uz dávnejšie bol v tv relácii o varení,aj v časákoch,ale niečo tam chýbalo,našla som si tento receptík aj foto od B.Adamsovej a je to on !OMG! tak si ho tu ukladám ,samozrejma patrí do predjedla ,tvaruju sa aj rozné malé guličky,ktoré sa napichnu na špajdlu ,obaluju sa aj v orechoch,alebo farebnom korení,je vela podobných receptíkov ,,,ne-tatarák,falošný tatarák ,kadejaké názvy som uz videla červený syr..atd


postup
:na tanier položíme syr,
spojíme petržlen, parmezán , paradajky s olejom, cesnak a bazalku,,, v miske ,dobre premiešať
spojíme so syrom a necháme pri izbovej teplote cca aspon hodinu pred podávaním ,podáva sa s krekrami,opeč.chlebíkom...