MonChéri pralinky s marcipánom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

pralinky MonChéri alebo iné s višňovým likérom a višňami, marcipán alebo marcipánová tyčinka (kto čo zoženie), mliečna alebo horká čokoláda (akú máte radi), ozdoby, malé košíčky

POSTUP PŘÍPRAVY

Z praliniek povyberajte višne a kúsky praliniek roztopte spolu s vytečeným likérom. Marcipán rozmačkajte a zmiešajte s rozpustenými pralinkami. Nepíšem množstvo, lebo každý si urobí toľko, koľko chce. Konzistencia pralinkovo-marcipánovej hmoty má byť taká, aby sa z nej dala formovať guľka. Potom si roztopte mliečnu alebo horkú čokoládu, nalejte trochu do košíčkov a nechajte trochu stuhnúť. Potom lyžičkou dávajte do stredu hmotu a zalejte čokoládou. Ozdobte. Je to rýchle a kto má rád likérové pralinky, pochutí si:)