Trojčokoládové kocky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

- akákoľvek obľúbená piškóta, upečená na tenko ,100 g horkej čokolády ,100 g mliečnej čokolády ,100 g bielej čokolády ,500 g makkého roztierateľného tvarohu ,300 g čerstvej smotany 30 - 36% ,3 čajové lyžičky práškovej želatíny ,½ hrnčeka cukru (= 100 g cukru), 2 lyžičky vanilkového cukru

POSTUP PŘÍPRAVY

Upečieme si natenko obľúbenú piškótu, u nás kakaková..

Kým korpusík vychladne, pripravíme si krém. Želatínu rozmiešame v malom množstve mlieka, po napučaní zahrejeme, necháme rozpustiť a potom vychladnúť. Tvaroh vymiešame s práškovým cukrom, jeho množstvo upravíme podľa vlastnej chuti. Vyšlaháme šlahačku, spojíme s tvarohom a želatínou. Tvarohový krém rozdelíme na tri časti a do každej vmiešame vždy inú čokoládu - rozpustenú.

A potom už skladáme.. na korpus natrieme najsvetlejší krém, chvíľu necháme stuhnúť, potom mliečnočokoládový a navrch s horkou čokoládou. Aby vynikol farebný odstup krémov, do toho s horkou čokoládou je dobré pridať 1 polievkovú lyžicu kakaa.
Vrch ozdobíme podľa vlastnej fantázie.. najjednoduchšie bolo nasypať čoko hoblinky...

Príjemnú prácu a dobrú chuť...