
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
POSTUP PŘÍPRAVY
marcipan je zo suseneho mlieka,,osobne neodporucam potahovat, pre neskusené modeluje sa snim ale dobre,,,,strasne zle sa snim pracuje na potah kym to neviete,,pre zaciatocnicky je najlepsie,,z marshmalow cukrikov..obzvlast,ak chcete robit poschodovu,,,nezabudat do stredu zapichnut aspon tri palicky,,,ja som nemala original tak som obalila niekolko spiliek potravinarskou fotlia,,a odrezala na potrebnu dlzku,,to aby vam to vrchne poschodie nepadalo,.
![]() |
mysicka skolacka |
![]() |
mysicka ruxacik |
![]() |
pohlad vrch,ale este bola prerobena kedze sa mi topila :( |
![]() |
rez tortou,,,nedokonale,,ale druhy krat to uz bolo lepsie,,tu som dala nahrubo ovocie co je chyba,a krem treba dat stuhnut na noc alebo aspon 2 hodiny pred potahovanim |