Výborná Kuracia roláda*****



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Jedno vykostene kura v celku,sol,olivovy olej,syr ,sunka, vajicka-toto som pouzila ja,mozte dat aj huby,slaninku,parky, zeleninu podla svojej chute, ihlu a nit.

POSTUP PŘÍPRAVY

Takze....kuriatko vykostime tak ,aby nam z neho ostala placka, snazime sa neporusit kozu. Inak by nam vytekali fajnove ingrediencie. Ked to mame hotove, hrubsie prsia poodrezavame a masko poukladame na miesta kde chyba. Potom uz len ukladame ingrediencie. Ja som koli malemu pouzila len platky sunky, platky syra, a prazenicu z 2 vajec. Roladu nevinieme,ale zosivame . Pecieme ako kura, podliala som vodou , nakrajala na kolieska por pridala k rolade + rajcinu, zvyknem davat aj mrkvu, zemiak + rozmarin.Da vsetkemu vybornu chut. Roladu som pred pecenim posolila, potrela olivovym olejom. Pred podavanim nezabudnite odstranit nit!!! :-))) Z tejto rolady sa naje viac ludi ako z klasickeho kuriatka a urcite nevznikne hadka komu stehno...komu prsia! Z vykostenim je trosku viac robotky...ale casom som ziskala vacsiu prax.Takze mi to uz tak dlho netrva ako kedysi. Mozme pouzit aj za studena na sendvicovy chlebik...pre kupacov! :-) Dobru chut!

kuriatko si vykostime
poukladame ingrediencie...sunku,platky syra,omeletku z 2 vajec
....a zosijeme! Nit som pouzila klasika,a dvojmo.
dame na pekac...pridala som por nakrajany na kolieska,podliala vodou,rajcinu a rozmarin. Roladu som potrela olivovym olejom a posolila.
....pecieme ako kuriatko.
Ako prilohu som pouzila zemiaky cele v supke,ktore som potrela cele olejom.Dala na 45 min. do rury,ked boli makke narezala krizik, trosku roztvorila. Na tanieri som do zemiaku dala kyslu smotanu zmiesanu z rokfordom,pazitkou al.petr.vtatkou. Prilohu som obkukala z televizie. Mozno by som tam pridala aj cesnak!
....zabudla som hned odfotit!!! Tak len toto sa mi podarilo..moj tanier!!!