čínske rezance bez glutamanu



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

čínske-ázijské rezance - objavené v lidli, zn. Chop Sue, mrkva, cesnak, shoyu omáčka alebo iná sójová omáčka bez glutamanu, lahôdkové droždie, kari korenie, chilli naložené v oleji

POSTUP PŘÍPRAVY

Rezance spravíme podľa návodu - rýchlo a jednoducho :)
Mrkvu si nakrájame na rezance, aj cesnak - podľa chuti, ale takých 4-5 strúčikov je úplne ok. Na troche olivového oleja orestujeme mrkvu, po pár minutách pridáme restovať cesnak, kari korenie, príp. aj soľ., + chilli tiež podľa chuti. Zalejeme omáčkou: asi 1 deci shoyu omáčky, 2 veľké lyžice lahôdkového droždia a cca 0,5 deci čistej vody - zalejeme zeleninu. Zmiešame s cestovinami a hotové jedlo.