Hríbový paprikáš



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Šampiňóny, cibuľa, fazuľa v paradajkovej omáčke, ovsené vločky, paradajková omáčka v krabičke, soľ, korenie

POSTUP PŘÍPRAVY

:-)

toto sú základné suroviny na prípravu .. hríbiky očistíme, nakrájame (ja som použila šampiňóny, ale kľudne použite hlivu alebo iné, ktoré práve máte doma)
hríbiky podusíme na cibuľke, pridáme celú konzervu fazule aj s omáčkou a do toho vylejeme aj paradajkovú omáčku z krabičky. Potom prisypeme 3 veľké lyžice ovsených vločiek a dusíme do mäkkučka.
Pre naše nežné mäsožravé polovičky naklepeme rezne zo stehna, osolíme a posypeme bylinkami. Mäsko ale v originál recepte nie je.. to som tam doplnila kvôli našim mužíčkom :-)
.. mäsko obalíme v múke ..
.. a vypražíme v oleji..
Na tanier si naložíme uvarené zemiačky, hríbovú omáčku a na ňu položíme hotové plátky mäska.. a prajem Vám dobrú chuť :-)