
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Šampiňóny, cibuľa, fazuľa v paradajkovej omáčke, ovsené vločky, paradajková omáčka v krabičke, soľ, korenie
POSTUP PŘÍPRAVY
:-)
![]() |
toto sú základné suroviny na prípravu .. hríbiky očistíme, nakrájame (ja som použila šampiňóny, ale kľudne použite hlivu alebo iné, ktoré práve máte doma) |
![]() |
hríbiky podusíme na cibuľke, pridáme celú konzervu fazule aj s omáčkou a do toho vylejeme aj paradajkovú omáčku z krabičky. Potom prisypeme 3 veľké lyžice ovsených vločiek a dusíme do mäkkučka. |
![]() |
Pre naše nežné mäsožravé polovičky naklepeme rezne zo stehna, osolíme a posypeme bylinkami. Mäsko ale v originál recepte nie je.. to som tam doplnila kvôli našim mužíčkom :-) |
![]() |
.. mäsko obalíme v múke .. |
![]() |
.. a vypražíme v oleji.. |
![]() |
Na tanier si naložíme uvarené zemiačky, hríbovú omáčku a na ňu položíme hotové plátky mäska.. a prajem Vám dobrú chuť :-) |