Slaná svadobná torta- srdce



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

chlebový korpus, maslo, syrokrém, nátierka- podla chuti, tu máme chrenovú, zeleninka, šunka, syr,salámka, semiačka na obsypanie.

POSTUP PŘÍPRAVY

Upečieme si chlebík (dobre je aj deň vopred) v tvare, aký potrebujeme.
a ide sa na to..
prekrojíme- podla potreby, niekedy je lepšie naozaj na tenšie a viac naplniť salámkou, syrom..
Prvú vrstvu som natrela chrenovou nátierkou, uložila šunku, druhú som natrela maslom, uložila syr, na tretiu som dala chren šunku+syr+ suchú salámku, štvrtú som natrela už len tenučko masielkom, aby dobre držal syr nastrúhaný na vrchu.
boky natrieme maslom, "ohážeme" semienkami a šup s ňou na prichystaný podnos. Pri slanej torte mám vždy menšie obavy, že mi to praskne,ako pri sladkej, preto prenášam tieto omnoho radšej.
na vrch sme teda dali postrúhaný syr, ako som už spomínala a šup, šup zdobiť. to už nechám na vašej fantázii!

nachystaný chlebový korpus
prekrojíme a začíname plniť
dalšia vrstva
boky natrieme maslom a "obhodíme" semiačkami
preložíme na podnos, na vrch posypeme strúhaným syrom
a už len dekorujeme podla vlastnej fantázie, nakoniec kraje ešte ozdobíme syrokrémom a kukuričkou, prípadne žltou kápiou a dolu som ešte urobila dve žabičky v tráve. hotovka!