
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
chlieb, vajcia, cibuľa, horčica (kečup), olej, soľ
POSTUP PŘÍPRAVY
Tieto raňajky sú ozaj výdatné a nezdravé. Ale raz za čas sa hádam môže....
A keďže je v nich cibuľa, sú vhodnejšie na deň, keď sa nikam nechystáte a nikoho nemienite vpustiť do domu. Alebo skúste ako večeru, ak máte výkonné trávenie.
![]() |
Ako prvé opečieme na oleji topinky, zdravšia varianta sa dá pripraviť v hriankovači. |
![]() |
Na druhej panvici opekáme "omeletky" z vyšľahaných osolených vajec. 1 vystačí na 4 topinky. |
![]() |
Opekáme z jednej aj druhej strany. |
![]() |
Topinky potrieme horčicou alebo kečupom a posypeme cibuľou nakrájanou na plátky. |
![]() |
Prekryjeme omeletkou prekrojenou na štvrtiny a pustíme sa do toho. Dobrú chuť. PS: Ak pripravujete väčšie množstvo, môžete udržiavať v teple v mierne vyhriatej rúre. |