Sekaná vo forme



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

mleté mäso, cesnak, cibuľa, soľ, korenie, vegeta, majoránka, bazalka, žemľa namočená v mlieku, vajce, posekaná zelená petržl. vňať

POSTUP PŘÍPRAVY

Nechcelo sa mi robiť fašírky a aj kvôli tomu, že je to aj pre dieťa, tak som nechcela vyprážať, uľahčila som si prípravu tým, že som to všetko dala piecť do formy srnčí chrbát. Mäso ( pliecko ) som pomlela deň vopred a premiešané so soľou a korením nechala odstáť do druhého dňa. Potom to už išlo ako po masle, dala som to do rúry prikryté alobalom na 30 min. pri 180 st. C v teplovzdušnej rúre a potom ešte odryté asi na 15 - 20 min. a obed bol raz dva hotový.

takto je to už pripravené na šupnutie do rúry
a takto to vyzerá už hotové. Môže sa to otočiť a túto stranu ( vo forme spodnú) potrieť červenou paprikou.