Mexické fazule

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Fazule v konzerve alebo sójové bôby kto čo má rád, klobása, cibuľa, kečup, voda, korenie, paprika, soľ, olej, surový zemiak.
POSTUP PŘÍPRAVY
Príprava jedla je v obrázkovom postupe.
 |
Nakrájeme cibuľu a klobásu. |
 |
Na oleji opražíme cibuľu do sklovita. |
 |
Pridáme klobásu trochu opražíme. |
 |
Pridáme fiele fazuľky z konzevy. |
 |
Okoreníme a trochu osolíme lebo naše fazuľky boli v slanom náleve. |
 |
Pridáme sladkú papriku, zamiešame. Môžete si dať aj štipľavú podľa toho kto aké pikantné jedlo má rád. |
 |
Podlejeme vodou, dusíme. |
 |
Pridáme nastrúhaný stredne veľký zemiak, povaríme aby nebolo cítiť surový zemiak. |
 |
Na záver pridáme kečup tiež máme na výber buď jemný, alebo pikantný. Varíme asi 5 minút. |
 |
Príprava jedla trvá asi 30 minút a potom môžeme papkať. Dobrú chuť. |