Mexické fazule
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Fazule v konzerve alebo sójové bôby kto čo má rád, klobása, cibuľa, kečup, voda, korenie, paprika, soľ, olej, surový zemiak.
POSTUP PŘÍPRAVY
Príprava jedla je v obrázkovom postupe.
|
Nakrájeme cibuľu a klobásu. |
|
Na oleji opražíme cibuľu do sklovita. |
|
Pridáme klobásu trochu opražíme. |
|
Pridáme fiele fazuľky z konzevy. |
|
Okoreníme a trochu osolíme lebo naše fazuľky boli v slanom náleve. |
|
Pridáme sladkú papriku, zamiešame. Môžete si dať aj štipľavú podľa toho kto aké pikantné jedlo má rád. |
|
Podlejeme vodou, dusíme. |
|
Pridáme nastrúhaný stredne veľký zemiak, povaríme aby nebolo cítiť surový zemiak. |
|
Na záver pridáme kečup tiež máme na výber buď jemný, alebo pikantný. Varíme asi 5 minút. |
|
Príprava jedla trvá asi 30 minút a potom môžeme papkať. Dobrú chuť. |