Mexické fazule



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Fazule v konzerve alebo sójové bôby kto čo má rád, klobása, cibuľa, kečup, voda, korenie, paprika, soľ, olej, surový zemiak.

POSTUP PŘÍPRAVY

Príprava jedla je v obrázkovom postupe.

Nakrájeme cibuľu a klobásu.
Na oleji opražíme cibuľu do sklovita.
Pridáme klobásu trochu opražíme.
Pridáme fiele fazuľky z konzevy.
Okoreníme a trochu osolíme lebo naše fazuľky boli v slanom náleve.
Pridáme sladkú papriku, zamiešame. Môžete si dať aj štipľavú podľa toho kto aké pikantné jedlo má rád.
Podlejeme vodou, dusíme.
Pridáme nastrúhaný stredne veľký zemiak, povaríme aby nebolo cítiť surový zemiak.
Na záver pridáme kečup tiež máme na výber buď jemný, alebo pikantný. Varíme asi 5 minút.
Príprava jedla trvá asi 30 minút a potom môžeme papkať. Dobrú chuť.