FANTASTICKÉ GAŠTANOVÉ MÁMENIE - GAŠTANOVÝ KRÉMEŠ



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 balíček medových plátov, 5OOg mascarpone,2 žĺtka, 3PL trstinového zlatého cukru, 250g gaštanový krém, 500ml tortová šľahačka, poleva, alebo krém na povrch, ozdobenie. Ja som použila gaštanový krém s vanilkou /kúpený v Anglicku od moje dcéry/ - fantastická vecička, ktorú môžete použiť na čokoľvek. Je chuťovo tak lahodný a sýty, nedá sa mu odolať, V živote som nejedla nič lahodnejšie z gaštanov. Pokiaľ máte možnosť kúpte si ho, neoľutujete !!!!!

POSTUP PŘÍPRAVY

Tortové pláty uložíme na dno plechu.
V miske rozmiešame mascarpone so žĺtkami, pridáme cukor a nakoniec gaštanový krém.
Vymiešame na hladkú hmotu, ktorú natrieme na medové pláty.
Vyšľaháme šľahačku a nanesieme na gaštanový krém
Vyhladíme a prikryjeme druhou časťou medových plátov.
Zatlačíme a povrch dozdobíme krémom, alebo čokoládovou polevou, a dozdobíme podľa chuti, alebo možnosti našich zásob :-)

Dáme do chladničky aspoň na 1 deň, alebo na noc.
Ja som odfotila nakrojené bez chladenia, takže ešte nie je v reze pevný. Syn už stepoval pri dverách, aby si mohol túto pochúťku zobrať domov.


Prajem Vám dobrú chuť :-)

Na dno plech uložíme 1.časť medových plátov..
...použila som toto mascarpone..veľmi dobré aj chuťovo!!
...mascarpone zmiešame so žĺtkami...
a s cukrom ..
...toto je ten gaštanový krém - neskutočná lahôdka!!!!!
...pridáme k mascarpone a vymiešame na hladký krém. Nanesieme na medový plát.
...rozotrieme po pláte ..
...vyšľaháme šľahačku a nanesieme na gaštanový krém...
...rozotrieme..
...prikryjeme druhou časťou medových plátov, zatlačíme...
povrch potrieme buď krémom, alebo čokoládovou polevou a dozdobíme....a dáme chladiť na celý deň, alebo na noc.....
...dobrú chuť......