Rýchla svieža torta s čiernymi princami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 korpus hotový, 6 ks čiernych princov, 1 odtučnený tvaroh 250g, 1 vanilkový cukor, detské piškóty, 1 Zlatý klas, 1 Tang pomaranč alebo akákoľvek príchuť

POSTUP PŘÍPRAVY

Do tortovej formy položíme na dno korpus. Z čiernych princov odrežieme spodnú oblátku, dáme do vyššej misky a metličkovýcm mixérom vymixujeme len chvíľku, aby zostali kúsky čokolády ako staciatella, pridáme tvaroh a vanilku a zase trošku vyšľaháme. Natrieme na korpus. Na krém poukladáme piškóty, ja som ich pokvapkala trošku sirupovou vodou, alebo džúsom. Z 0,5l vody dáme zovrieť 2/3 a pridáme Tang, a vo zvyšnej vode vymiešame Zlatý klas, keď nám zovrie voda s Tangom pridáme Zlatý klas a chvíľku povaríme, kým nám nezhustne želatína. Vylejeme na piškóty, dáme stuhnúť do chladničky, stačí na niekoľko hodín.