Vajíčkový chlebík plnený špenátom, šunkou a balkánskym syrom ♥ ♥ ♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
čerstvý a mäkký toastový chlebík * špenát * cesnak * šunku * balkánsky syr * vajíčka * soľ * olej *
POSTUP PŘÍPRAVY
Suroviny podľa počtu osôb. Chlebík musí byť mäkký , aby sa dal stlačiť. Plníme primerane k veľkosti toastu, aby nám plnka nevytekala.
 |
1. Najprv si zrežeme kôrku. / tú nakrájame na kocky a odložíme do mrazáku a použijeme inokedy ako krutóniky do polievky / |
 |
2. Na panvičke si spravíme špenát. Iba som ho ochutila soľou a cesnakom . Na chlebík som dala asi 1 PL špenátu, na to na drobné kocky nakrájanú šunku a plátok balkánskeho syra. |
 |
3. Prikryjeme druhým plátkom chlebíka a palcom a ukazovákom popritláčame okraje, aby náplň nevytekala. |
 |
4. Obalíme vo vajíčku, kroré som ochutila soľou a strúhaným syrom a opečieme dochrumkava. |
 |
5. Na papierovej utierke necháme vsiaknuť olej a môžeme podávať. Ja som chlebík prekrojila na polovičku.
Podávame so zeleninou. Je výborný. |