
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
bravcove kare, sol, cierne mlete korenie, struhanku, vajicka, olej, klasicke maslo, kecu, horcicu, kto chce aj cesnak, vodu, alobal
POSTUP PŘÍPRAVY
bravcove maso si narezeme na platky osolime a okorenime, vyklepeme z jednej aj z druhej strany, obalime v struhanke a znova vklepeme struhanku do masa, tak v rozslahanom vajicku ich obalime a na prudkom ohni opecieme, poukladame na plech a pripravime si v hrnci dresing, preprazime si 2PL klasickeho masla, ked uz je preprazene pridame 1PL oleja, 2PL kecupu a 2PL plnotucnej horcice, kto chce nech si do toho prelisuje aj cesnak a zaliat 0,5 litra studenej vody a povarit to, potom s tym zaliat to maso, na vrch alobal a pecieme 180stupnov 30minut,potom alobal dat dole a este 15minut dat na vzduch. podavame so zemiakmi, ryza k tomu nepasuje.