***NAJŠŤAVNATEJŠÍ a NAJMOKREJŠÍ OVOCNÝ KOLÁČ s TVAROHOM a SMOTANOU***



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

na cestíčko budeme potrebovať: 5 vajec ,240g práškového cukru, 240g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 3PL oleja, 1/2dl mlieka , akékoľvek ovocie-marhule, broskyne, čerešne, jahody... čokoľvek čo máte radi PLNKA: 1tvaroh(500g-ja kupujem ten vo vedierku z LIDLA)1 kyslá smotana, 1 vanilka, 3PL práškového cukru POLEVA: 0,5 l vody , 1 práškový džús (napr. Tang s príchuťou tropical) , 1 zlatý klas , 3lyžice kr.cukru

POSTUP PŘÍPRAVY

žĺtky oddelíme od bielkov, vyšľaháme ich s práškovým cukrom, pridáme olej, polohrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva, a ak treba mlieko a sneh z bielkov....... cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.... do surového cesta popúšťame akékoľvek ovocie-môže byť čerstvé, z mraziaku, no i zavarené...ja som tentokrát dala čerstvé broskyne pokrájané na drobné kúsky ... takto dáme plech piecť... pečieme na 170stupňoch cca 15-20 minút doružova....
Na upečené cesto dáme plnku:
tvaroh zmiešame so smotanou, vanilkou a cukrom... uhladíme....,
no a na plnku vylejeme puding uvarený zo zlatého klasu, práškového džúsu, vody a cukru... toto privedieme do varu-puding zhustne a taký teplý ho rovnomerne navrstvíme na tvarohovo-smotanovú plnku....
necháme odležať 1-2 hodinky a mlskáme....... je VYNIKAJÚCI!!!!!!

všetkým sa už vopred ospravedlňujem, že som dnes nepridala obrázkový fotopostup, no vybila sa mi baterka na foťáku a kým sa dobila, akurát koláčik vychladol... a mohla som ho nakrájať.. verím ale, že aj napriek tomu si nájde svojich obľúbencov.. nakoľko je veľmi žravý, šťavnatejší som nikdy nejedla!!! má úspech všade kam sa s ním pohnem...\r\nPrajem všetkým Dobrú chuť:)