
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
2x175g tuniaka vo vlastnej šťave, 6 mladých cibuliek, 200g sterilizovanej kukurice, 10ml čerstvej citrónovej šťavy, 100g múky, 1/2 balíčku prášku do pečiva, 3 vajíčka, soľ, čierne korenie
POSTUP PŘÍPRAVY
Kamarátka kdesi našla tento jednoduchý receptík a mne sa hodil ako ideálny tip na lenú večeru s listovým šalátikom a lyžicou kyslej smotany :o))))
![]() |
Nakrájame si mladú cibuľu, scedíme tuniakov a pripravíme si zvyšné ingrediencie. |
![]() |
Pekne všetko spolu zmiešame. |
![]() |
Na troche olivového oleja pomaly opečieme na panvici z oboch strán, kým sú fašírky ružové. Prebytočný olej necháme vsiaknuť papierovým obrúskom. |
![]() |
Finito :o))) Podávame napríklad so šalátom a kopčekom kyslej smotany. Dobrú chuť!!!! |