Zemiakový chlebík.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

400ml vody alebo mlieka,2PL oleja,5 PL sušenej zemiakovej kaše,500g múky T650,2 ČL soli,1ČL cukru,1/2 čerstveho droždia ,220g žitne múky.

POSTUP PŘÍPRAVY

Suroviny dáme do pekárničky v takom poradí ako sú napísané.Soľ do jeného rožku do stredu múky spravíme jamku dáme cukor,na to rozmrvíme droždie a zahrabkáme.Zasypeme žitnou múkou.
ETA SIESTA program klasik,farba stredná,veľkosť II.Chlebík po upečení má veľkosť 1300g.
Myslím že niektoré pekárničky sú menšie tak si prispôsobte aj množstvo aby Vám cesto nepretieklo von.

Po dopečení nechajte riadne vychladnúť.Verím že Vám bude chutiť.