Atamanov ostrý zrak



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg mrkvy, 1 malé balenie tatarskej omáčky, 1 malé balenie majolky, 3-4 strúčiky cesnaku, 3-4 ks feferóniek, soľ, olivy

POSTUP PŘÍPRAVY

Mrkvu očistíme na najemno postrúhame. Pridáme rozotretý cesnak, najemno posekané feferóny, podľa chuti soľ a nakoniec tatarku a majolku.

nachystáme si všetky dôležité prísady, našťastie ich nie je veľa
mrkvu najemno nastrúhame, alebo dáme nastrúhať manželovi, aby sme si mohli popri tom očistiť cesnak a nakrájať feferóny
...pridáme rozotretý cesnak. Môžeme pridať aj viac, záleží od chuťových buniek
... na drobno nakrájané feferóny - tiež podľa chuti
pridáme tatarku a majolku (ja som miesto tatarky dávala aj majonézu)
...už len zamiešame a necháme hodinku stáť v chladničke
a môžeme zdobiť podľa fantázie buď na jednohubky, hrianky....
... alebo takýmto spôsobom do čerstvej uhorky....