Hovädzí alebo bravčový rezeň na pive

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg hovädzích alebo bravčovýc rezňov 2 dl hovädzí bujón 500-600 ml čierneho piva ( nič sa nestane ak budete mať aj normálne pivo ) 4 strúčiky cesnaku soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 1 cibuľa, 1 bobkový list, štipka sušeného rozmarínu a olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Rezne dobre z oboch strán naklepeme, oslíme, okoreníme čiernym korením a poprášime z oboch strán múkou.
Na panvicu vylejeme 3-4 PL oleja a keď je horúci, vložíme doň rezne a opečieme z oboch strán každú e na stranu asi 5 minút.
Rezne uložím na pekáč a prikryté necháme v teple.
Do výpeku pridáme prelisovaný cesnak, podusíme, prilejeme pivo a bobkový list, rozmarína trochu čierneho korenia.
Všetko necháme prejsť varom a rovnomerne nalejeme na rezne.
Pekáč vložíme do rúry a pri 175 stupňoch dusíme 10-15minút.
Podávame s pyré alebo s opekanými zemiakmi