Kokosovo-želatínový zákusok



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

5 vajec, 5 PL polohrubej múky, 4 PL kryšt. cukru, 1 PL kakaa, 1/2pdp, PLNKA: 2dcl mlieka, 200g kryšt. cukru, 1/2 cery, 250g kokosu, Želatína: 8 dcl nízkoenergetického sirupu (pomarančový), 2 zalté klasy, 1 vanilka, 2 bal. BB keksy, čokoládová poleva

POSTUP PŘÍPRAVY

Vyšľaháme žĺtka s cukrom, primiešať múku s pdp a nakoniec sneh z bilekov. Vylejeme ny plech vystlatý papierom na pečenie a upečieme. Plnku uvaríme z mlieka cukru,a cery, do horúceho vmiešame kokos a ešte teplé natrieme na piškótu,ktorú sme potreli marhuľovým džemom. Želatínu uvaríme zo sirupu , zlatých klasov a vanilky ako puding a ešte letnú želatínu nalejeme na kokosovú plnku. Do teplej želatíny poukladáme BB keksy a polejeme čokoládovou polevou.

upečená piškóta potretá džemom
Aby želatína nestiekla z koláča obložíme si piškótu alobalom. Ja som si dala vyrobiť rám podľa plechu. Je to super vecička, ma tekuté plnky a želatíny.
kokosová plnka
želatína a keksy, už len potrieť čokoládovou polevou, čo so zase zabudla odfoťiť
hotovo, nato, že má niekoľko vrstiev robí sa veľmi rýchlo, lebo netreba čakať, kým tie vrstvy vychladnú