Čokoládové trubičky plnené parížskym krémom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

350 g hladkej múky, 150 g práškového cukru, 180 g masla,70 g mletých orechov, 1 vanilkový cukor, 1 vajíčko,1 žĺtok, 1PL kakaa, pol ČL škorice. Plníme parížskym krémom alebo karamelovým zo salka a masla, alebo maslovým. Podľa vlastnej chuti. Zdobíme namáčaním v čokoláde.

POSTUP PŘÍPRAVY

Zo surovín si vypracujeme cesto, ktoré vložíme do mikroténového sáčka a dáme na hodinku - dve do chladničky. Potom si z cesta odštipkujeme malé guľôčky, ktoré si omotáme okolo kovovej trubičky, upravíme po celej dĺžke i obvode a ukladáme na plech. Pečieme približne na 170 - 180 stupňoch, podľa potreby asi 15 min. Upečené trubičky hneď za tepla sťahujeme z kovových trubičiek. Necháme vychladnúť, namáčame oba konce v čokoládovej poleve, necháme vychladnúť a plníme krémom podľa vlastnej chuti a vôle. :)