Mäsko s lečom-dobrotka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

br. mäso, lečo, kečup, cibuľa, čierne korenie, soľ, trošku oleja na opraženie,

POSTUP PŘÍPRAVY

v obrazkovom postupe

br. mäsko si nakrajame na plátky a naklepeme
masko si sprudka opražíme z oboch strán na oleji a ukladáme ho na plech
osolíme a okoreníme
dáme lečo
postriekame kečupom
a na vrch dame ešte cibuľku pokrájanú na prúžky, podlejeme šťavou z leča čo nám ostala v pohári, výpekom na ktorom sme opekali mäso, príp. troškou vody
a šup-šup do rúry
...a pečieme asi 45min. pri 200°. Už po 10-tich minútach sa všetci zhrknu v kuchyni a budú hľadať čo to tak krásne rozvoniava :-)
Podávame s varenými zemiačikmi. Dúfam že vám bude chutiť.
Je to rýchle, chutné a mňam-mňam.