Mäsko s lečom-dobrotka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
br. mäso, lečo, kečup, cibuľa, čierne korenie, soľ, trošku oleja na opraženie,
POSTUP PŘÍPRAVY
v obrazkovom postupe
 |
br. mäsko si nakrajame na plátky a naklepeme |
 |
masko si sprudka opražíme z oboch strán na oleji a ukladáme ho na plech |
 |
osolíme a okoreníme |
 |
dáme lečo |
 |
postriekame kečupom |
 |
a na vrch dame ešte cibuľku pokrájanú na prúžky, podlejeme šťavou z leča čo nám ostala v pohári, výpekom na ktorom sme opekali mäso, príp. troškou vody |
 |
a šup-šup do rúry |
 |
...a pečieme asi 45min. pri 200°. Už po 10-tich minútach sa všetci zhrknu v kuchyni a budú hľadať čo to tak krásne rozvoniava :-) |
 |
Podávame s varenými zemiačikmi. Dúfam že vám bude chutiť. Je to rýchle, chutné a mňam-mňam. |