Lepkavé kuriatko na mede a horčici ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie stehienká * med * francúzsku horčicu * sójovú omáčku *

POSTUP PŘÍPRAVY

Z relácie bez servítky. Postup prípravy nižšie.

1. Pripravíme si suroviny. Môžu byť aj kuracie krídielká.
2. Použila som túto horčicu. Je jemne pikantná.
3. V miske si vymiešame med , horčicu a sojóvú omáčku / slanú / . Omáčku pridávame podľa chuti. Kuriatko sa už nesolí.
4. Mäsko vložíme do marinády a necháme postáť. Minimálne 2 hodiny.
5. Preložíme do pekáča a podlejeme troškou vody. Pečieme na 150 - 180 * C.
6. Asi po 1/2 hodine otočíme. Pridáme asi na 200 * C a dopečieme do chrumkava. Spolu sa pieklo asi 1 hodinku.
7. Podávame so zemiakmi a zeleninou. Mäsko je šťavnaté, sladko - pikantné a mäkučké. Prajem dobrú chuť.