ČOKOLÁDOVÉ POKUŠENIE za 10 min.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 PL polohrubej múky - zarovnané , 2 PL práškového cukru cukru, 1 PL kakaa , 1 vanilkový cukor, 1 vajíčko, 4 PL mlieka, 3 PL oleja, medzi prsty prdopeč. Do čokoládových môžu byť kúsky čokolády. Maslo a orechy alebo jemná strúhanka s práškovým cukrom na vytretie šálky.

POSTUP PŘÍPRAVY

V šálke si zmiešajte múku, cukor, kakao /alebo pudingový prášok/, vanilku a prdopeč. Premiešajte. Pridajte vajíčko, mlieko a olej. Vymiešajte. Šálku si vytrite maslom a vysypte orechmi alebo jemnou strúhankou s práškovým cukrom. Do vymastenej a orechmi vysypanej šálky vylejte čokoládovú masu. Dajte do mikrovlnky na 4 minútky. Vyberte, rozkrojte, zalejte kafe pre kamošku a môžete klebetiť.. :) :) :)

Prichystajte suroviny kým príde kamoška, ktorá práve zavolala.. :) :) :)
Vymiešajte múku, cukor, vanilku, prdopeč a kakao.
Do suchých surovín primiešajte vajíčko, mlieko a olej. Zároveň si vymastite si a vytrite ďalšiu šálku, v ktorej to budete piecť.
Vylejeme čokoládovú masu do vymastenej šálky.
Vložíme do mikrovlnky a zapneme na bežný výkon na 4 min.
Po 4 minútach v mikrovlnke vyberieme.
Vyklopíme na tanierik, rozkrojíme, ozdobíme podľa chuti, stačí aj len pocukrovať a položíme pred kámošku, ktorá už pochlipkáva kávičku.. :) :) :) Dobrú chuť dievčatá. Perfektný je nakrájaný na rezy a natretý marhuľovým lekvárom. :) :) :)
a takto krásne sa podaril kamarátke Marianke K.