Kuracie al. morcacie mäso na indicky sposob - MaRiNaDa



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

tenke platy kuracieho al. mocacieho mäsa, 1 biely jogurt, 1 vajce, 1 lyzicka kari korenia, 1 lyzicka soli a veeela pretlaceneho cesnaku...( podla chuti a moznosti ,D\r\n\r\npopripade - struhanka

POSTUP PŘÍPRAVY

Milujem papanie...ale nevyzeram, ..ze by som vela jedla :)))

Hovori sa , ze kto si jedlo vychutnava a pomaly papka,) nepribera ,DDD

neviem ci je to ale pravda...ja sa snazim jedlo vychutnavat..., chutiii...mi asi kazda kuchyna...
mamine zemiakove placky, perkelt..., ockov gulas, babkine dzatky:) ...rada si to vsetko dam..ked navstivim svoj rodny kraj , svojich blizkych :)
Oblubujem aj ine kuchyne: moderne...nostalgicke...upratane..i chaoticke ,)\r\n\r\ndnes sa s vami podelim o recept z kuchyne INDICKEJ :)
PS: este som to nikdy nerobila...len videla...momentalne to mam v chladnicke a uz sa tesimmm na zajtrajsok ..mnam...
ale podme k postupu:
1. z jogurtu, vajicka, kari korenia, soli a cesnaku si pripravime marinadu
2. mäso narezeme na tenke platy a nechame v marinade odstat 1-12 hodin...v tomto pripade ,D vzdy lepsie viac ako menej ,)
3. mäsko mozeme pripravit na dvojaky sposob:
3a) marinovane mäso vyprazame na ropalenom ohni alebo
3b) marinovane mäso obalime v struhanke a vyprazame
4. HOTOVO

dobruuu chut