Lístková pórová roláda



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 lístkové cesto**1 veľký pór, šampiňóny, údený tofu syr, olej, soľ, ml. čierne korenie, bylinky

POSTUP PŘÍPRAVY

obrázkový postup

Na troche olivového oleja, ktorý osolíme ,orestujeme cca 5 min. šampióny
Potom pridáme pór pokrájaný na kolieska, tofu syr nakrájaný na kocky, pridáme ml. č. korenie, bylinky podľa chuti, Krátko podusíme a dáme zmes vychladnúť.
Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske, potrieme olejom alebo kečupom, môže byť aj trocha pikantný.
Vyhladnutú zmes natrieme na cesto a zvinieme do rolády. Roládu potrieme buď iba slanou vodou, alebo slanovu vodou s trochou oleja. Posypeme ľanovými alebo sézamovými semienkami a dáme piecť do vyhriatej rúry. V teplovzdušnej pečieme cca 30 min.
Po vychladnutí podávame so šalátom. Dobrú chuť.