Lístková pórová roláda

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 lístkové cesto**1 veľký pór, šampiňóny, údený tofu syr, olej, soľ, ml. čierne korenie, bylinky
POSTUP PŘÍPRAVY
obrázkový postup
 |
Na troche olivového oleja, ktorý osolíme ,orestujeme cca 5 min. šampióny |
 |
Potom pridáme pór pokrájaný na kolieska, tofu syr nakrájaný na kocky, pridáme ml. č. korenie, bylinky podľa chuti, Krátko podusíme a dáme zmes vychladnúť. |
 |
Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske, potrieme olejom alebo kečupom, môže byť aj trocha pikantný. |
 |
Vyhladnutú zmes natrieme na cesto a zvinieme do rolády. Roládu potrieme buď iba slanou vodou, alebo slanovu vodou s trochou oleja. Posypeme ľanovými alebo sézamovými semienkami a dáme piecť do vyhriatej rúry.
V teplovzdušnej pečieme cca 30 min. |
 |
Po vychladnutí podávame so šalátom.
Dobrú chuť. |