
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
marcipan , korpus,piskoty ,spajle,ozdoby
POSTUP PŘÍPRAVY
upiekla som korpu na velkom plechu prekrojila naplnila potiahla marcip. mau cast tiez piect 1/2davku na malom plechu prekrojit naplnit potiahnut položit na seba ozdobit ::veze pospajat plnkou napichnúť na spajle obalit marc. nasunut k torte striesky zmrzlinove kornuty potriet kremom a obalit v malych gulickach alebo vo farebnom cukre.
![]() |
upiect korpus |
![]() |
natret kremom |
![]() |
potiahnut marc. |
![]() |
spojit veze |
![]() |
potiahnut marc. |
![]() |
nezabudnut na bocne spajle pre uchytenie do torty na hornu vezu dat spajlu skrz |
![]() |
pripojit veže |
![]() |
ozdobiť a dat medzi pracami do chladnicky aby pomaly tuhla |
![]() |
pridat veze |
![]() |
oslava môže zacat |