
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
....pre majiteľa cestovky, váha: 4,2 kg, korpus spodný kakaová, vrchný svetlá piškóta, „punčová“ plnka (v mojich receptoch), ríbezľový lekvár, maslovo-pudingový krém Poťah MMF, ozdoby WI, trstinový cukor
POSTUP PŘÍPRAVY
Tak u tejto mojej tortičky platilo heslo „Keď sa niečo má pokaziť, tak sa to aj pokazí“... Veľmi som chcela, aby sa podarila, lebo som ju robila pre nášho dobrého známeho. Napriek tomu, že som sa na ňu pripravovala niekoľko týždňov, vopred som si pripravila MMF (tak ako to robím aj inokedy) a tortu potrela maslovým krémom a nechala vychladiť, po potiahnutí sa mi na povrchu vytvorili bubliny, na niektorých miestach sa mi akoby „rozleptal“ a ani po 1,5 hodine v chladničke sa s tortou nedalo nič robiť. Nakoniec som pristúpila k radikálnemu riešeniu – stiahla som poťah dolu (predtým bol spodok torty čokoládovo hnedý a vrch béžový, čo som radšej ani nefotila, lebo sa na to nedalo pozerať), vyrobila novú dávku MMF a modlila sa, aby sa to tentoraz podarilo. S výsledkom som spokojná, takže babenky NEVZDÁVAJTE SA aj keď máte pocit, že z tohto už torta nikdy nebude...
![]() |
... |
![]() |
... |
![]() |
... |
![]() |
... |