Pralinky :)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Biela čokoláda Tmavá čokoláda (s vysokým obsahom kakaa) Mliečna čokoláda Plnka: ľubovolná, prípadne marcipán, koreniny... kto má načo chuť:)

POSTUP PŘÍPRAVY

Tieto konkrétne som odliala do formy od bonboniéry, môžem povedať, že mali dvakrát takú hmotnosť ako mala samotná bonboniéra. Použila som bielu belgickú čokoládu, tmavú čokoládu s 56 % obsahom kakaa z Lidla (žiaľ inú som doma nemala, ale aj táto bola výborná) a ako plnku skaramelizované kandezované mliečko. Čokoládu netreba ničím riediť. Ak sa Vám však zdá skutočne hustá, možno trošku cery, ale skutočne máááličko. Kazí to kvalitu čokolády a pridáva nám to tuky:))
Odporúčam však použiť čokoládu s vyšším obsahom kakaa, nakoľko boli skutočne sladučké:)

Chce to len chuť a nápady na plnky Vás budú napadať samé a možno rovnako podľahnete výrobe domácich praliniek ako ja:)