Jemná gaštanová roládka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
cesto:7 väčších vajec,5 PL polohrubej múky,7PL práškového cukru,1/2 ČL PDP,2PL kakaa gaštanový krém:kocka gaštanového pyré,40g masla,1-3PL prášk.cukru,1PL vody,trošku rumu šľahačka:šľahačková smotana,3 stužovače,cukor podľa chuti, banány+kakao
POSTUP PŘÍPRAVY
.
 |
papier na pečenie vložíme na plech a potrieme olejom |
 |
bielka vymiešame do tuha |
 |
žĺtka vymiešame s cukrom |
 |
do žĺtkovej hmoty jemne primiešame bielka |
 |
a múku s PDP a kakaom. |
 |
cesto rozotrieme na plech a dáme upiecť na 175 stupňov tak 15 minút |
 |
vymiešame si gaštanové pyré s maslom,vodou a cukrom. |
 |
upečené cesto... |
 |
..preklopíme na utierku a papier stiahneme.Necháme vychladnúť. |
 |
na cesto rozotrieme gaštanovú plnku. |
 |
vymiešame šľahačku s cukrom a stužovačmi |
 |
banány obalíme v kakau(kto nechce,nemusí,je to len na taký kontrast) |
 |
na gaštanové pyré rozotrieme šľahačku a naukladáme banány.. |
 |
opatrne zvinieme a dáme stuhnúť.. |
 |
hotovo...
...DOBRÚ CHUŤ.... |