Bravčové mäso na kukurici

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
bravčové mäso, soľ, olej, 1 veľká cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, mleté čierne korenie, 1 veľká mrkva, 1-2 lyžice rajčiakového pretlaku, kukurica, syr, ako príloha ryža, alebo cestoviny
POSTUP PŘÍPRAVY
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu a cesnak, pridáme pokrájané mäso a spolu opražíme. Osolíme, okoreníme pridáme pokrajánu mrkvu, podlejeme a dusíme do polomäkka. Potom pridáme pretlak, kukuricu a udusíme do mäkka. Podávame s cestovinami, alebo ryžou, posypeme pokrájaným syrom a ak máme dobrá je aj petržlenová vňať. DOBRÚ CHUŤ.
 |
pripravená cibuľka a cesnak |
 |
pokrájané mäso |
 |
pridáme mrkvu |
 |
pridáme kukuricu, predtým sme dali pretlak |
 |
a je to hotové, dáme prílohu a syr Dobrú chuť |