***medový krémeš "ŠUP-ŠUP"***



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

tak milé dámy, tento krémeš sa nenadarmo vola "ŠUP-ŠUP"...., je veľmi rýchlo hotový, práca je nenáročná, a výsledok ohromujúci...Receptík je neskutočne jednoduchý a neuveriteľne rýchly.... už aj z toho dôvodu, že nič sa tam nepečie a ako korpus použijete balík medových plátov....

POSTUP PŘÍPRAVY

takže takto:
8dl mlieka, 2xvanilka, 2zlaté klasy, 2žĺtka a 2polievkové lyžice polohrubej múky... všetko spolu zmiešame a uvaríme za stáleho miešania hustý puding...Masu necháme úplne vychladnúť!
v ďalšej miske si zmiešame 1maslo-25dg, 1polievkovú lyžicu medu, 2PL rumu, 20dg práškového cukru
potom tieto 2 masy spojíme postupným pridávaním pudingu do maslovej hmoty, nie naopak.... ja to vždy vyšľahám do hladkej hmoty ponorným mixérom... krém je neuveriteľne jemný a lahodný....
Takže krém je hotový a ideme stavť krémeš:)
Vyberiete 2 pláty(v balení bývajú vždy štyri) a položite vedľa seba, aby sa dotýkali... na pláty ponatierate celú žltú masu-rovnomerne a potom na masu naneste šľahačku-2xšľahačka+2x stužovač-vyšľaháme dotuha-cukor nepridávam-, nakoľko žltá hmota je dosť sladká a pri papaní sa chute spoja a chutí to úžasne:)
... šľahačku prikryjeme opäť dvomi medovými plátmi.. a už je tu finiš.... už len poleva- 5dgčokoláda na varenie+5dgcera...
Šlahačka v tuhom stave vydrží 2-3 dni za predpokladu, že ten čas vydrží aj krémeš... ale to asi nevydrží, lebo zo stola a z tanierikov mizne jedna "báseň"
Prajem vám dobrú chuť:)

jeden nikdy nestačí...ešte by som chcela dodať, že ho treba krájať až na druhý deň, pretože pláty musia zmäknúť takže budete musieť odolávať aspoň do druhého dňa...:)