
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 salko, 200g mliečnej čokolády, 200g bielej čokolády, 400g masla, 50 g Cera, košíčky.
POSTUP PŘÍPRAVY
Salko si vopred uvaríme - minmálne dve hodiny. Otvárame až po vychladnutí !!!
Uvarené ( skaramelizované) salko pekne vymiešame s 250g masla.
Mliečna čokoláda : vo vodnom kúpeli si rozpustíme 75g masla, 25 g Cery a 200g mliečnej čokolády.
Biela čokoláda : vo vodnom kúpeli si rozpustíme 75g masla, 25g Cery a 200 g bielej čokolády.
Môžeme začať plniť košíčky : do košíčka dáme 1-2 kávové lyžičky mliečnej čokolády, pooblievame steny košíčka, dáme stunúť do chladničky. Potom do každého košíčka dáme lyžičku Salkového krému a dolejeme bielou čokoládou.
Asi po 40 naplnených košíčkoch postup vymeníme : do košíčká dáme 1-2 kávové lyžičky bielej čokolády, pooblievame steny košíčka, dáme stuhnúť. Do každého košíčka pridáme lyžičku Salkového krému a dolejeme bielou čokoládou.
Podľa fantázie môžeme dozdobiť.