Gaštanovo-zmrzlinová pochúťka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 balenia gaštanového pyré, smotana na šľahanie, čokoláda na posypanie, vanilínový cukor, mlieko, zmrzlina

POSTUP PŘÍPRAVY

Vyšlaháme hustú šľahačku, v druhej nádobe rozlačíme gaštanové pyré, pridáme 1 PL mlieka. Ak ste kúpili ochutené gaštanové pyré, najskôr skúste rozlačenú zmes a ak je Vám málo sladké pridajte vanilínový cukor. ( Ak máte neochutené pyré, o to lepšie, pridajte vanilínový cukor a podľa potreby práškový cukor, pre dospelých 2PL koňaku ). Všetko vymiešame nahladko. Pridáme do šľahačky a jemne zašľaháme. Prikryjeme a na 3 hodin dáme do chladničky. Pred podávaním necháme 10 minúť odstáť pri izbovej teplote, aby sa krém trochu rozpustil. Do misiek dáme zmrzlinu a gaštanový krém, posypeme čokoládou. DOBRÚ CHUŤ !

Rozlačené gaštanové pyré
Do šľahačky sme zamiešali zmes
a je to hotové, veľmi rýchla a nenáročná príprava