HOVADZIE MASO V PARADAJKOVEJ OMACKE



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 KG.HOVADZIE ZADNE , 250 ML PARADAJKOVY PRETLAK , STRUHANKA , 4 VAJICKA ,OLEJ, SOL ,MLETE CIERNE KORENIE ,VEGETA,CERVENA PAPRIKA

POSTUP PŘÍPRAVY

DEN VOPRED SI MESKO NAKRAJAME NA REZNE .PRIPRAVIME SI ZMES KORENIA 1 CL SOL, 1 CL VEGETA 2 CL CERVENA PAPRIKA , 1/2 CL MLETE CIERNE KORENIE SPOLU ZMIESAT A TYM NAKORENIT REZNE Z OBOCH STRAN A NECHAT ODSTAT DO DRUHEHO DNA .
DRUHY DEN SI PRIPRAVIME OMACKU DO KTOREJ BUDEME MESKO VKLADAT ,OMACKU UROBIME Z 250ML VODY A 250 ML PRETLAKU TROSKA OSOLIT A TROSKA CUKRU PODLA CHUTI . MESKO OBALIME V STRUHANKE A NAKLEPEME HO Z OBOCH STRAN .POTOM TAKETO NAKLEPANE MESKO NAMACAME VO VAJICKU KTORE SI TROSKA OSOLIME A NA PRUDSOM OHNI OPECIEME Z OBOCH STRAN . OPECENE MESKO VKLADAME DO OMACKY .VYPEK Z MESKA VLEJEME DNU A DAME VARIT V TLAKOVOM HRNCI ASI 45 MINUT .PODAVAME SO ZEMIAKOVOU KASOU .

NAKORENENE ,OBALENE V STRUHANKE PRIPRAVENE NA NAKLEPANIE
MESKO JE UZ NAKLEPANE A NAMACANE VO VAJICKU A PRUDKO HO OPEKAME Z OBOCH STRAN
OPECENE MESKO VLOZIME DO VOPRED PRIPRAVENEJ PARADAJKOVEJ OMACKY
MESKO JE VLOZENE DO OMACKY TAK ABY HO OMACKA ZAKRYLA MALA BY BYT HUSTEJSIA PRETO TREBA V PRIPADE DODAT ESTE PRETLAK A DOCHUTIT KTO MA AKE RAD SLADSIE ALEBO KYSLEJSIE DAME VARIT ASI NA 45 MINUT V TLAKOVOM HRNCI V OBYCAJNOM TO TRVA DLHSIE
PODAVAME SO ZEMIAKOVOU KASOU DOBRU CHUT