výborný opečený zeler ♥ ♥ ♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
zeler * vajíčko * solamyl * vegeta * olej / slnečnicový / * cibuľa *
POSTUP PŘÍPRAVY
Ja milujem vôňu čerstvého zeleru. Mala som kamarátku, ktorá mäso nejedla a keď sme sa chceli najesť , tak sme museli rozmýšlať čo uvariť. Vtedy vznikol tento receptík. Doporučujem vyskúšať. :-)
 |
1. Surový zeler si nakrájame na tenučké hranolky. |
 |
2. Pridáme vajíčko, vegetu asi 1/2 PL , solamyl 5 PL, trochu ml.červenej papriky. |
 |
3. Zamiešame. Ja som dala ešte petrž. vňať a zalejeme olejom. |
 |
4. Kto má rád , tak aj na mesiačiky nakrájanú cibuľu. |
 |
5. Dôkladne zamiešame a odložíme do chladničky. Najlepšie cez noc. |
 |
6. Na druhý deň opekáme na panvičke. Pridáme aj tú šťavičku, čo nám vznikla a miešame. Vareškou oddelujeme jednotlivé kúsky, aby sa nám neurobila placka. |
 |
7. Podávame s varenými zemiakmi. Dúfam , že Vám zachutí. Dobrú chuť. |