výborný opečený zeler ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

zeler * vajíčko * solamyl * vegeta * olej / slnečnicový / * cibuľa *

POSTUP PŘÍPRAVY

Ja milujem vôňu čerstvého zeleru. Mala som kamarátku, ktorá mäso nejedla a keď sme sa chceli najesť , tak sme museli rozmýšlať čo uvariť. Vtedy vznikol tento receptík. Doporučujem vyskúšať. :-)

1. Surový zeler si nakrájame na tenučké hranolky.
2. Pridáme vajíčko, vegetu asi 1/2 PL , solamyl 5 PL, trochu ml.červenej papriky.
3. Zamiešame. Ja som dala ešte petrž. vňať a zalejeme olejom.
4. Kto má rád , tak aj na mesiačiky nakrájanú cibuľu.
5. Dôkladne zamiešame a odložíme do chladničky. Najlepšie cez noc.
6. Na druhý deň opekáme na panvičke. Pridáme aj tú šťavičku, čo nám vznikla a miešame. Vareškou oddelujeme jednotlivé kúsky, aby sa nám neurobila placka.
7. Podávame s varenými zemiakmi. Dúfam , že Vám zachutí. Dobrú chuť.