Fantastická torta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

6 vajec čokoláda na varenie 120 g, Cukor krupica 120 g, 1/2 PDP Višňová marmeláda Schwartau 1 ks, Šľahačka 2 ks, stužovač šlehačky 1 ks Ľadové gaštany 1 tyčinka

POSTUP PŘÍPRAVY

Žltka zmiešame s PDP.
Na pare si rozohrejeme čokoládu.-necháme ju trošku vychladnúť.
Ušľaháme pevný sneh s bielkov a cukru,a jemne vmiešame k žltkam.

Tortovú formu vymažene a vysypeme hladkou múkou.Trúbu predohrievame ,pečieme pri 170st.C asi 35min.

Vyšľaháme šľahačku spolu so stužpvačom.

Korupus necháme vychladnúť,potrieme džemom,šľahačkou a na vrch postrúhame %ladové gaštany.

Fakt výborná dobrotka a rýchla príprava:-)

Dobrú chuť.

.