
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
6 vajec čokoláda na varenie 120 g, Cukor krupica 120 g, 1/2 PDP Višňová marmeláda Schwartau 1 ks, Šľahačka 2 ks, stužovač šlehačky 1 ks Ľadové gaštany 1 tyčinka
POSTUP PŘÍPRAVY
Žltka zmiešame s PDP.
Na pare si rozohrejeme čokoládu.-necháme ju trošku vychladnúť.
Ušľaháme pevný sneh s bielkov a cukru,a jemne vmiešame k žltkam.
Tortovú formu vymažene a vysypeme hladkou múkou.Trúbu predohrievame ,pečieme pri 170st.C asi 35min.
Vyšľaháme šľahačku spolu so stužpvačom.
Korupus necháme vychladnúť,potrieme džemom,šľahačkou a na vrch postrúhame %ladové gaštany.
Fakt výborná dobrotka a rýchla príprava:-)
Dobrú chuť.
![]() |
. |