bankárovi



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

korpus: 2 kakaové piškóty z 5 vajec, penový korpus: nad parou vyšľahať 7 bielkov s 490 g krupicového cukru, plnka I :150g kryš.cukru upáliť, pridať 1 šľahač.smotanu-Po vychladnutí vmiešať 1 maslo. plnka II : 9 žĺtkov, 9 PL práš. cukru 1 vanilkový cukor- vyšľahať nad parou.Po vychladnutí vmiešať 1,5 masla.

POSTUP PŘÍPRAVY

Na hnedý korpus navrstvíme plnku č. I, dáme snehový plát, naň navrstvíme plnku č II. a na vrch hnedý korpus.Okraje zatrieme zvyšným krémom. Vrch torty ozdobíme mramorovou bielo- bežovou hmotou PDT.Kvety sú robené z Gumpasty, ostatné ozdoby- mešec a peniaze z marcipánu