CHRUMKAVE PLNENE KURATENKO*****

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
podľa svojej chute
POSTUP PŘÍPRAVY
Plnené kura vcelku sa pečie strašne dlho,jedna strana je skôr uvarená a pri kostiach občas krvavé.Podelím sa s vami preto o môj zlepšovák-ha ha.
 |
staršie rožky pokrájame na kocky,navlhčíme vlažným mliekom,pridáme žltká |
 |
pridáme restované kuracie pečienky,soľ-vegetu,petržlenovú vňať |
 |
kura rozpolíme,prsia vyberieme,osolíme,pokvapkáme citronom,do plnky pridáme sneh z bielkov |
 |
Kožu opatrne prstami oddelíme a naplníme,pokvapkáme olejom,orascovíme a dáme piecť.Občas oblejeme výpekom,ja som pridala trocha vody.Nakoniec pokladieme plátkami masla. |
 |
plnky bolo veľa,tak ešte som šupla zbytok do vymastenej formy |
 |
už upečené do chrumkava,čo sa pri celom kurati nejak nedarí |
 |
už na tanieri |