CHRUMKAVE PLNENE KURATENKO*****



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

podľa svojej chute

POSTUP PŘÍPRAVY

Plnené kura vcelku sa pečie strašne dlho,jedna strana je skôr uvarená a pri kostiach občas krvavé.Podelím sa s vami preto o môj zlepšovák-ha ha.

staršie rožky pokrájame na kocky,navlhčíme vlažným mliekom,pridáme žltká
pridáme restované kuracie pečienky,soľ-vegetu,petržlenovú vňať
kura rozpolíme,prsia vyberieme,osolíme,pokvapkáme citronom,do plnky pridáme sneh z bielkov
Kožu opatrne prstami oddelíme a naplníme,pokvapkáme olejom,orascovíme a dáme piecť.Občas oblejeme výpekom,ja som pridala trocha vody.Nakoniec pokladieme plátkami masla.
plnky bolo veľa,tak ešte som šupla zbytok do vymastenej formy
už upečené do chrumkava,čo sa pri celom kurati nejak nedarí
už na tanieri