Lagúna rezy...



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

/Receptík mám od Karmelky/ Upiecť dva pláty: na jeden potrebujeme 110g kryštálového cukru, 110g polohrubej múky, 1/2 kypriaceho prášku, 1 vrchovatá PL kakaa, 6 vajec a 6 PL horúcej vody

POSTUP PŘÍPRAVY

Plnka č.1: 500ml šľahačkovej smotany, 1 dezert "morské plody" - smotanu opatrne zahrievať a pridať dezert, nechať za stáleho miešania rozpustiť a keď začne jemne bublať odstavíme a necháme vychladnúť. Potom necháme v chlade 8 - 12 hodín. Následne vyšľaháme dotuha...\r\n\r\nPlnka č.2: 800ml mlieka a 3 Zlaté klasy uvaríme, necháme vychladnúť a vyšľaháme s 200g práškového cukru a 1 a 1/2 Palmarínu.\r\n\r\nOkrem toho potrebujeme 1 a 1/2 balíčka kakaových piškót, uvarené kapučíno /ja som použila smotanové, ale v podstate je jedno aká príchuť/, 200g bielej čokolády a 50 g Cery\r\n\r\nNa vychladnutý spodný plát natrieme 3/4 plnky č.2 /biela/, poukladáme piškóty namočené do kapučína, natrieme plnku č.1/z morských plodov/, priložíme druhý vychladnutý plát, potrieme zvyškom plnky č.2 /biela/ a polejeme bielou polevou - /biela čokoláda + Cera - spolu roztopiť/.