
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
cestoviny, olej, cibuľa, kečup, tvrdý syr
POSTUP PŘÍPRAVY
Sú to veľmi rýchle, chutné a sýte cestoviny.
1. Uvaríme si cestoviny.
2. Keď hotové, scedíme a cestoviny vrátime späť do hrnca. Na dno dáme trochu oleja a pridáme na drobno pokrájanú cibuľu. Nejakú chvíľu cibuľu popražíme, nemusíme úplne do sklovita - môže byť pokojne chrumkavá ,)
3. Pridáme kečup, tak aby sa cestoviny obalili a boli také ružové/červené, kto má ako rád.
4. Nakoniec pridáme postrúhaný syr, poriadne miešame aby obalil cestoviny a tiež aby sa veľmi nelepil na hrniec, čo sa síce aj tak bude ale nevadí, ja mám vo zvyku ten syr vyjesť aj z hrnca :o). Keď je taký roztopený a naťahuje sa, cestoviny sú hotové. Želám dobrú chuť