Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

filety z bielej ryby,asi 100-150 g studeneho masla,sol,korenie,4 stručky cesnaku,1/4 šalky petrž.vnate,1/2 čl mletej červ.papriky,štava z 1/2 citrona alebo limetky

POSTUP PŘÍPRAVY

.

Filety si nakrajame na menšie kusky ,ale môžete ich piect aj v celku..menšie sa jedia lepšie z pekáča :-) Ja som ich už osolila a okorenila ,ale ak mate dobry odhad, tak sol môžete dat rovno do masla.
Do mixéra dáme cesnak,vnat ,maslo,papriku a štavu z citrona alebo limetky.Môžete pridat aj ine bylinky.
Bylinkové maslo navrstvíme na rybu a dáme piect na 180 st asi 30 minut.Maslo sa musí vypražit a vytvorí úžasnú omáčku.
Podávame horúce s bielym chlebom,ktorý si namáčame do omáčky.