Mletý rezeň /fašírka/ so syrom v obale z "pikantnej hrášky"



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Potrebujeme: 500 g mleté mäso, 150 g tvrdý syr, 3 strúčiky cesnaku, 1 menšia cibuľa, 1 ML soli, 1/2 ML mčk, 1 vajíčko na obal 6 PL zmes "pikantná hráška" /zdravá výživa/ plus voda

POSTUP PŘÍPRAVY

...dostala som sa k špeciálnej zmesi zdravej výživy pod názvom "pikantná hráška" /, - najprv som váhala s použitím tejto zmesi ale bola som milo prekvapená a preto chcem Vám všetkým odporučiť, v prípade záujmu môžem maminám priložiť link
- z času na čas je príjemné oživiť jedálniček a pritom vedieť že dávame svojím najmilším to najlepši
- je to produkt zdravej výživy ktorý má viaceré použitie:
- má vysoký obsah vlákniny a antioxidantov,
- je zdrojom horčíku a zinku,
- slúži ako náhrada na tradičký trojobal,
- nahrádza vajíčko, používa sa do dressingov, náhrada zápražky atd.
- neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty, farbivá a GMO
- dá sa použiť na obalovanie čohokoľvek ja som použíla v kombinácii mäsa a syra a malo to obrovský úspech

....všetky ingrediencie zmiešame a vytvarujeme jemne placičky, rezne, fašírky, kto ako chce ja som sa snažila do tvaru rezňov..
...takto vyzerá zmes pikantnej hrášky a rovnako aj pripravené cestičko v konzistencii ako majónéza či horčica v spojení s vodou...
..z mäsovo-syrovej hmoty vytvarujeme placičky a obalíme v hráškovej hmote,
...zprudka opečieme na oleji...hotové položíme na papierovú servítku a zbavíme prebytočného oleja a podávame s zem. kašou či ryžou so špenátom v mojom prípade
...rezeň v reze...brú chuť