Guláš - na plech, bez miešania

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg bravčového mäsa – najlepšie z pliecka, 3 väčšie cibule, 5 strúčikov cesnaku, 2 čajové lyžičky, gulášového korenia (môže byť aj karí), 2 čajové lyžičky sladkej mletej papriky, 3 polievkové lyžice Solamylusoľ, mleté korenie, 2 masoxy, feferonky (nemusia byť, nedávame), 0,75 – 1 liter vody.POZOR: nie veľa soli, lebo gulášik bude slaný

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäso a cibuľu nakrájať, zmiešať ostatné suroviny, poriadne premiešať (masoxy rozpustiť v malom hrnčeku a doliať do 1 litra vodu, dať všetko do pekáča, resp. vyšší plech, prikryť alobalom a piecť na 250°C asi 1,5 hod. NEDOLIEVAŤ VODU, NEMIEŠAŤ, NEDÁVAŤ DOLU ALOBAL!!!!!!!!!!!!!!!
Výborný s chlebom, cestovinami, ryžou, knedľou.
Tento recept dostala moja sestra a je fakt supiš.