
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Fašiangové fánky Recepty » Múčne jedlá29.1.2009Potrebujeme: 50 dkg hladkej múky, 2 žĺtka, 6 dkg masla, 4 dkg práškového cukru, 1 dcl rumu, 1 balíček prášku do pečiva, 1 kyslú čerstvú smotanu
POSTUP PŘÍPRAVY
Fašiangové fánky
Potrebujeme:
50 dkg hladkej múky, 2 žĺtka, 6 dkg masla, 4 dkg práškového cukru, 1 dcl rumu, 1 balíček prášku do pečiva, 1 kyslú čerstvú smotanu
Ako na to:
Spracujeme hladké cesto, ktoré rozváľkame na hrúbku 1/2 cm a kolieskom krájať obdĺžničky.
Pečieme v horúcej masti a posypeme práškovým a vanilkovým cukrom.
podavame s cucoriedkami, s horucou cokoladou a ślahackou