Sterilizované papriky plnené kapustou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

papriky * kapusta * mrkva * znojemský nálev – uvedený v mojom recepte „Alma papriky v znojemskom náleve“ * korenie: bobkový list * CČK

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuk nižšie:

1. Na drobulilililinké prúžky nakrájajte kapustu.
2. Do kapusty pridajte kmín....
3. a soľ a nechajte hodinku postáť. Zatiaľ:
4. si na prúžky nakrájajte nejakým tvshopovým krájačom surovú mrkvu.
5. Vykuchajte papriky.
6. Do pohárov dajte na spodok mrkvu, bobkáč a 3 ks celého čierneho korenia.
7. Odstátou kapustou, ktorá troška zmäkla, naplňte papriky.
8. Zalejte nálevom a šupsa do sterilizovania.
9. Sterilizujem 25-30 minút pri teplote 80 stupňov.
10. Úplne vľavo spomedzi týchto sto pohárov je názorná ukážka, čo s kapustou, ktorá Vám ostala.